Kerstins Hemsida

Mina intressen

Jag har flera intressen

Familjen: att familjen är A och O har väl framkommit av startsidan.

Edsbergs Bygdegårdsförening upptar mycket av min fritid. Den har blivit den fina mötesplats som vi önskade när vi startade 2004.

RödaKorset har jag engagerat mig i under ett antal år. Det har gått lite upp och ner för min del men jag  är kassör i lokalavdelningen och har varit det under ett antal år.

Böcker är ett annat stort intresse. Jag har alltid en bok på gång. Jag läser aldrig en bok två gånger förutom Tisdagarna med Morris. Den är bara så bra!

Serier. Det finns två serier som jag tycker är hur kul som helst Asterix och Hälge. Bara att se de tecknade figurerna gör att man blir glad.

Resor är något som intresserar hela familjen. Vi har gjort längre eller kortare turer under åren både inom landet och utomlands. I bland satsar vi på slottsbesök, det är spännande , museibesök utställningar någonstans eller bara naturupplevelse.

Jag minns en gång när vi skulle till Göteborg och hälsade på släkt. Barnen skulle få välja om de ville till Liseberg eller se utställningen om dinusaurier på naturhistoriska museet , tror jag det var. De valde utställningen, det var lite mulet väder.

Vävstolen ska jag försöka damma av. Vi får se hur det blir men min gamla symaskin Husqvarna 2000 som snart är 35 år den håller jag igång på.

Trädgårdsarbete är kul men tungt. Där är viljan större än arbetsorken och tiden. Tillsammans har familjen fått till en oas i alla fall som vi är glada åt.

Edsbergs Bygdegård

Ligger c:a 4 km från Fjugesta efter vägen mot Vretstorp

Ur den tecknade serien Asterix

Obelix, Asterix starke vän, båda lika okuvliga: min favoritserie

 

Tätt efter kommer Hälge den kluriga älgen som alltid klarar sig undan jaktlaget i Avliden